Hvem vinner iPhonekrigen - Telenor eller Netcom?

I morgen starter Telenor å selge iPhone til sine kunder. Etter å ha valgt å legge seg på omtrent samme prisnivå som rivalen Netcom, har Netcom valgt å senke prisene på sine fra i morgen. Neppe tilfeldig at de senker prisene samtidig som Telenor lanserer sitt alternativ. Spørsmålet er om markedet for iPhone snart er mettet. De som har hatt lyst på iPhone og som ikke ville bytte abonnement til Netcom har hatt muligheten til å kjøpe en iPhone, si opp abonnementet og kjøpe seg ut av avtalen. Så spørsmålet er om ikke Telenor er litt sent ute med å tilby telefonen. Både Netcom og Telenor selger telefonen med et eget abonnement tilpasset telefonen, og det er fortsatt ikke mulig å kjøpe telefonen uten abonnement.

Hvis man går for det dyreste abonnementet er årsprisen på telefon og abonnementet utrolig høyt i forhold til andre telefoner på markedet, og uansett hvilket abonnement man velger blir man nødt til å betale alt fra 349 til 1099 i fast månedspris. En ting er sikkert, det koster å eie en iPhone. Men den prisen er tydeligvis mange villige til å betale, for så langt har iPhone hatt en eventyrlig salgssuksess her i Norge. Uoffisielle tall sier at det er solgt nærmere 50 tusen eksemplarer av iPhone 3g.

Les mer om salgstall, Netcoms nye priser og telenors salg av iPhone.

Én kommentar

Eileen

19.mar.2009 kl.17:13

eileensohus.blogg.no/1237477928_dyreplageri_og_dyrepe.htmlTrykk på linken lenger nede i innlegget og skriv under på at Løken Gård skal stenges!

Skriv en ny kommentar

Paal Harald

Paal Harald

21, Halden

Student Bachelor i digitale medier Universitetet i Oslo

Kategorier

Arkiv

hits